Hjem FotballChampions League Kylian Mbappe 18 år og uten frykt
Kylian Mbappe 18 år og uten frykt

Kylian Mbappe 18 år og uten frykt

april 20, 2017

Monacos ungdomsyndling Kylian Mbappe (18) mener at ingen av de mulige motstanderne i Champions League-semifinalen er lag de spesielt ønsker å unngå.

Det franske laget har endt opp med å bli en av de fire siste i den prestisjetunge konkurransen etter å ha slått de tyske gigantene Borussia Dortmund, og vil enten møte Real Madrid, Atletico Madrid eller Juventus i neste runde.

Mbappe er sikker på at Monaco kan håndtere utfordringen uansett hvem de møter. Det at laget er i stand til å heve seg mot en hvilken som helst motstander har de bevist gjennom årets Champions League. Ønske om å nå en finale er stort i Monaco-klubben da det er 13 år siden sist da de tapte for Jose Mourinhos Porto i 2004-finalen.

«Hvis vi ikke hadde trodd at vi kunne gjøre dette, ville vi ikke ha gjort det» sa Mbappe etter kvartfinalen i Dortmund, rapporterer Goal.

«Hva mer kan du be om enn å være i semifinalen? – Vel, jeg antar vi kunne vært i finalen.

«Jeg bryr med ikke om hvem vi møter i neste kamp. I semifinalen er det bare store klubber, og vi ønsker ikke å unngå noen av dem, sa Mbappe.

«Vi må fortsette på samme linje som vi har gjort og se på det som ikke fungerte så bra i dag. Jeg tror at vi på noen områder var for passive, vi ble for dype. Mot gode lag må du gjøre det noen ganger, men resultatet var bra til slutt, sa Mbappe.

Les også: