Er jo helt vilt! (foto: bayern, twitter)

16 år og 15 dager fikk Paul Wanner debuten i Bundesliga som nestyngste ever. Dette var 10. januar, men at det var en selvfølge at midtbanespilleren skulle signere for Bayern, det var det ikke.

Vi har sett det hos Borussia Dortmund med Moukouko. Her kom debuten dagen etter at lysene på sweet 16 kaken ble blåst ut. Noen og 20 kamper senere tenåringens agent at Dortmund ikke er garantert forlengselssignaturen når den tid kommer (les: Risikerer å miste spilleren Erling Haaland beskrev som det største talentet i verden)

Les: Adana Demirspor var enig med Spurs om Alli

Hos Bayern München har Naglelsmann løftet Warner inn i de voksnes rekker, et trekk som har blitt en nødvendighet for å beholde et supertalent som er klar over mulighetene som ligger der ute for den neste Haaland eller Bellingham.

Nagelsmann har tydeligvis brukt overtalelsesevnene godt (og gitt nok av lovnader?), for denne uken valgte tenåringen å signere. Bayern-manageren nekter ikke for at det var noen svette runder.

-Jeg kjempet for at han ikke forlot klubben. Jeg hadde noe å snakke med ham om som var avgjørende for å få ham til å bli, sier Nagelsmanns til Bundesliga.com.

Hva dette noe er, får vi ikke vite. Det som er sikkert er at megatalentene som enten er tenåringer eller 20+, går inn i forhandlinger med klubben sin på en måte som hadde vært uhørt for fem, ti år siden. En seksten år ung gutt som hadde gått til Karl Heinz-Rummenigge og sagt: «Hør her, dette er det jeg krever, Karl Heinz». Særlig.

Fotballverden er ikke som den en gang var. Heldigvis for Bayern har de 34-åringen Nagelsmann som har skjønt de nye reglene.